Μεταλλικό στοιχείο οριοθέτησης επιφανειών EccoBorder Basic

Μία εύκολη και γρήγορη λύση διαχωρισμού και οριοθέτησης επιφανειών εδάφους.

Μεταλλικό στοιχείο οριοθέτησης εδάφους [EccoBorder Basic]


Το μεταλλικό στοιχείο EccoBorder Basic παρέχει μια εύκολη και γρήγορη λύση διαχωρισμού και οριοθέτησης επιφανειών εδάφους.

Είναι στιβαρό και ανθεκτικό, ενώ παράλληλα μπορεί να καμπυλωθεί δημιουργώντας ρευστά σχήματα αλλά και να σχηματίσει γωνίες 90ο.

Διατίθεται σε γαλβανισμένο μέταλλο με κομψή εμφάνιση και Cor-Τen που δίνει την αίσθηση μιας πιο ακατέργαστης ή παλαιωμένης επιφάνειας.

Πλεονεκτήματα

Διευκόλυνση χρήσης

Διατίθενται μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης και εγκατάστασης (πάσσαλοι, αυτοδιάτρητες βίδες, παξιμάδια, μπουλόνια κ.λ.π.). Επιπλέον, είναι εύκαμπτα και ανθεκτικά, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καμπυλότητες αλλά και για ορθές γωνίες.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Δεν απαιτείται εγκατάσταση σε σταθεροποιημένη άμμο ή σκυρόδεμα, ενώ παράλληλα το μεγάλο μήκος (240 cm), διευκολύνει τη διαδικασία. Οι πάσσαλοι απλώς καρφώνονται με σφυρί στο επιφανειακό έδαφος, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν και ως σημεία αναφοράς για το σχηματισμό καμπυλών. Πολύ εύκολη και γρήγορη είναι και η σύνδεση των διαχωριστικών στοιχείων μεταξύ τους.

Υποστηρικτικό Υλικό

egxeiridio
pdf_1

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και όλα τα εξαρτήματα είναι επιλεγμένα με προσοχή. Οι βίδες και τα μπουλόνια είναι υψηλής ποιότητας, ενώ και οι πάσσαλοι έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της διαμέτρου τους (12 mm).

Ασφάλεια

Τα διαχωριστικά στοιχεία BASIC διαθέτουν στρογγυλεμένη και λεία ακμή στο πάνω μέρος τους, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή για τους χρήστες του χώρου και για ζώα.

Εγκατάσταση

Τα μεταλλικά στοιχεία διαχωρισμού και οριοθέτησης EccoBorder Basic δεν απαιτούν σταθεροποιημένη άμμο ή σκυρόδεμα. Οι ειδικοί πάσσαλοι τοποθετούνται απ’ ευθείας στο επιφανειακό έδαφος. Τα διαχωριστικά στοιχεία εγκαθίσταται πάντοτε με την εγκοπή(σχήμα V) προς την πλευρά που πρόκειται να επικαλυφθεί (π.χ. με σύστημα σταθεροποίησης αδρανών υλικών, πλάκες, κυβόλιθους) και η αυλάκωση προς την εσωτερική, φυσική πλευρά (π.χ. χλοοτάπητας, παρτέρι).

Εφαρμογές

Τα στοιχεία διαχωρισμού και οριοθέτησης EccoBorder Basic αποτελούν έναν εύκολο και καλαίσθητο τρόπο διαχωρισμού διαφορετικών επιφανειών εδάφους και δαπεδοστρώσεων (σύστημα σταθεροποίησης αδρανών υλικών, πλάκες, κυβόλιθοι) αλλά και οριοθέτησης παρτεριών, περιοχών χλοοτάπητα, μονοπατιών και διαδρομών.

eccoborder-basic
eccoborder-basic
eccoborder-basic
eccoborder-basic