Σύστημα διαχωρισμού με αδρανή υλικά EccoFence ALUBOX

Αποτελεί ένα στενό και σύγχρονο διαχωριστικό στοιχείο

Σύστημα διαχωρισμού με αδρανή υλικά [EccoFence ALUBOX]


Το Σύστημα Διαχωρισμού με Αδρανή Υλικά EccoFence Alubox αποτελεί ένα στενό (μόνο 16.5 cm) και σύγχρονο διαχωριστικό στοιχείο.

Η μοναδικότητά του έγκειται στο ότι διαθέτει πλαϊνές άκρες καθώς και προφίλ κορυφής από αλουμίνιο, που το καθιστά κομψό αλλά και κατάλληλο και για χρήση σαν καθιστικό ή πάγκο υπαίθριου χώρου. Η εγκατάστασή του είναι εύκολη και γρήγορη.

Πλεονεκτήματα

Ιδιαίτερος σχεδιασμός

Διαθέτει πλαϊνές άκρες και προφίλ κορυφής από αλουμίνιο, προσδίδοντάς του αισθητική και κομψότητα. Το πλέγμα είναι γαλβανισμένο.

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση και εγκατάσταση

Δεν παρουσιάζεται καμία δυσκολία στη σύνδεση των διαχωριστικών στοιχείων μεταξύ τους και δεν απαιτείται κάποιο ειδικό εργαλείο.

Υποστηρικτικό Υλικό

egxeiridio
pdf_1
Οδηγίες τοποθέτησης

Προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες

Το σύστημα παρουσιάζει ευκολία προσαρμογής στις επιθυμητές διαστάσεις με τη χρήση ενός δίσκου λείανσης και ενός κόφτη. Μετά την επέμβαση προτείνεται η επεξεργασία των προσβεβλημένων επιφανειών με σπρέι αλουμινίου-ψευδαργύρου.

Πρακτικό ΚΙΤ εγκατάστασης

Διατίθεται με: πλέγματα, ακριανές πλευρές που λειτουργούν και ως πόδια βάσης, προφίλ κορυφής από αλουμίνιο και αποστάτες που αποτρέπουν την παραμόρφωση με το χρόνο. Η συναρμολόγηση και η πλήρωση με τον επιθυμητό τύπο αδρανούς υλικού γίνεται χειρωνακτικά, απευθείας στο χώρο εφαρμογής. Δεν περιλαμβάνονται: μπουλόνια αγκύρωσης, βίδες, παξιμάδια.

Εγκατάσταση