Σύστημα κάθετης φύτευσης VersiWall GM 2060 [VGM]

Το σύστημα κάθετης φύτευσης VersiWall® GM (VGM) παρέχει αποτέλεσμα με αισθητικό ενδιαφέρον.   Παρέχει επίσης ηχομονωτικές και θερμομονωτικές ιδιότητες στην κάθετη επιφάνεια όπου εγκαθίσταται.   Το σύστημα αποτελείται από εύκολα συναρμολογούμενες κάθετες μονάδες, υψηλής αντοχής, από ανακυκλωμένο πλαστικό, οι οποίες εγκαθίστανται σε ειδικές ράβδους από ατσάλι.   Το σύστημα κάθετης φύτευσης VersiWall® GM (VGM) έχει λάβει πιστοποίηση από ανεξάρτητο διεθνή φορέα πιστοποίησης, αντοχής στον άνεμο διαφόρων κατευθύνσεων έως και 110 χλμ./ ώρα.

Κάθε μονάδα VersiWall® GM:

vgm

Πλεονεκτήματα

vgm

Οι προ-φυτεμένες μονάδες δημιουργούν άμεσα ώριμες, ‘πράσινες’, κάθετες επιφάνειες. Η προ-φύτευση της κάθε μονάδας σε φυτώριο δίνει τη δυνατότητα στο φυτικό υλικό να ριζώσει καταλλήλως και να αποκτήσει κατακόρυφο προσανατολισμό πριν την εγκατάσταση του συστήματος.

 

Κάθε μονάδα ασφαλίζεται με 4 άγκιστρα στήριξης από ατσάλι σε ράβδους από ατσάλι, με ελάχιστες απαιτήσεις στη διάτρηση της τοιχοποιίας.

 

Βραχίονες ασφαλείας συγκρατούν τις μονάδες VGM® στις ράβδους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Όλα τα εξαρτήματα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με πρότυπα υψηλής ασφάλειας.

Αυτόματο αρδευτικό σύστημα στάγδην τοποθετείται απευθείας στο υπόστρωμα φύτευσης τροφοδοτώντας με νερό και λίπασμα άμεσα το ριζικό σύστημα του φυτού.

 

Ενίσχυση θερμομόνωσης κτιρίων και μείωση της μετάδοσης του ήχου.

Βελτίωση ποιότητας αέρα και μείωση ατμοσφαιρικών ρύπων.

 

Εγκατάσταση

1.

Συναρμολόγηση της κάθε μονάδας του συστήματος VGM.

2.

Τοποθέτηση γεωυφάσματος στο εσωτερικό της κάθε μονάδας VGM.

3.

Πλήρωση της κάθε μονάδας με κατάλληλο υπόστρωμα φύτευσης και κάλυψη με γεωύφασμα.

4.

Ολοκλήρωση της συναρμολόγησης της μονάδας

5.

Προ-φύτευση της κάθε μονάδας σε φυτώριο.

Εφαρμογές

Το σύστημα κάθετης φύτευσης VersiWall® GM (VGM) είναι κατάλληλο για εφαρμογές σε εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς χώρους, ενώ μπορεί να αποτελέσει ακόμα και επένδυση ολόκληρων κτιριακών όψεων.

vgm